info@streekjuweel.nl | Bel ons: 06 - 22 72 81 14

Streekjuweel B.V. introduceert biologisch Natuurboeren Roomijs

19/12/2015

Natuurboeren

Dit biologische roomijs is ambachtelijk gemaakt van 100% dagverse volle melk, afkomstig van de Stichting Natuurboeren uit de buurt.

Deze boeren laten zien dat je ook kunt boeren met respect voor mens, dier en milieu.

De volle melk, afkomstig van oud-Hollandse runderrassen en de variatie aan grassen en kruiden proef je terug in dit heerlijke ambachtelijk bereide roomijs.

Door te genieten van dit Natuurboeren Roomijs draagt u bij aan het beheer van onze prachtige Hollandse natuurgebieden en de instandhouding van van de zeldzame oud-Hollandse runderrassen zoals de Lakenvelder, Blaarkop, MRIJ en het Brandrood Rund (http://www.oudhollandserunderrassen.nl).

Stichting Natuurboeren uit de buurt werkt nauw samen met ketenpartijen en terreinbeheerders, zoals Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Provinciale landschappen (http://www.natuurboeren.nl).

Productkenmerken Natuurboeren Roomijs op een rij:

  • Hollandse biologische zuivel.
  • Melk afkomstig van zeldzame oud-Hollandse runderrassen gehouden door natuurboeren.
  • Ambachtelijk bereid van 100% dagverse volle biologische melk.
  • Goed schepbaar tot -22C.
  • Exclusief en uniek product.

Productie:

Natuurboeren Roomijs wordt op ambachtelijke wijze gemaakt van biologische dagverse volle melk afkomstig van oud-Hollandse runderen van de Stichting Natuurboeren.

De koeien lopen van het vroege voorjaar tot de late herfst in uitgestrekte natuurgebieden en staan 's winters op stal waar ze worden gevoerd met weidehooi uit de natuurgebieden.

Het ijs wordt geproduceerd bij De IJsfabriek in Doetinchem. Dit bedrijf voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo is De IJsfabriek IFC (BRC) high-level en is SKAL gecertificeerd.

Het Natuurboeren Roomijs is inmiddels beschikbaar in de smaken vanille, aardbei, banaan, chocolade, yoghurt en yoghurtijs met bosbessen en wordt op dit moment verkocht via de Vermaat Groep en Deen supermarkten.

Natuurboeren roomijs FR 1aContactgegevens


Streekjuweel Streekproducten
Groothandel B.V.

Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem
E: info@streekjuweel.nl
T: 06 - 22 72 81 14
F: 0314 345123
KvK nummer: 56357052

Inschrijven Nieuwsbrief


schaduw

Volg ons op Streekjuweel Streekproducten twitter Streekjuweel Streekproducten Facebook Streekjuweel Streekproducten Instagram

Brochure Streekjuweel


Hier kunt u onze brochure downloaden: